Header afbeelding

Uitvalschermen koopt u in Apeldoorn

Bezoek Buitink Products Apeldoorn als u op zoek bent naar een uitvalscherm, dat voldoet aan uw wensen.

Wat een heerlijke zomer! De lucht is strak blauw en de zon staat hoog aan de hemel. Het terras is schoon en de hoezen kunnen van het tuinmeubilair. Kussens erin en luieren maar! Maar die zon is soms wel heel erg heet en voor u het weet bent u aardig verbrand. En dat wil natuurlijk niemand.

Een uitvalscherm is de oplossing voor dit probleem. Genieten van het mooie weer zonder vervelende gevolgen. In alle maten leverbaar tot een lengte van 10 meter met een uitval van 4 meter.

De voordelen van een uitvalscherm

Als u het scherm buiten uitrolt, heeft dat eveneens gevolgen voor de temperatuur binnenshuis: daar zal het aanzienlijk koeler aanvoelen en omdat de schermen in vele kleuren en patronen verkrijgbaar zijn, is het geen probleem om bij ons een scherm te vinden, dat zowel bij de buiten- als de binnenkant van uw woning past.Nog meer voordelen:

 • Waterdicht en vuilafstotend. Een regenbui is geen probleem. Zorg er wel voor, dat u het doek laat drogen, voordat u het scherm weer oprolt!
 • Makkelijk te monteren op een stevige buitenmuur.
 • Te bedienen aan binnen- of buitenzijde.
 • Een verfraaiing van de woning.


 • Bedieningsmogelijkheden uitvalscherm

  Er zijn verschillende mogelijkheden voor de bediening van het scherm. Dit zit tussen het handmatig oprollen van het scherm met een slingerstang en het vanuit uw luie stoel aan het werk zetten van een geheel geautomatiseerd systeem met een afstandsbediening. De keuze is aan u.  Uitvalscherm onderhouden

  Dit soort zonwering heeft weinig onderhoud nodig, omdat het zonweringsdoek van het scherm bestand is tegen regen en wind en water- en vuilafstotend is. De slijtage bij een elektrisch systeem is minder, omdat het doek perfect sluit en weer en wind er dus geen invloed op kunnen uitoefenen.

  Kom langs in onze showroom in Apeldoorn en informeer naar de mogelijkheden. Wij geven u het beste advies dat u nodig heeft voor het creƫren van een schaduwrijke plek.